Aanmelden

Bent u op zoek naar een kleinschalige, goede en christelijke basisschool? Van harte welkom bij De Olijfboom! We vertellen u graag meer over onze school in een kennismakingsgesprek, en leidden u met plezier rond om zelf de sfeer te proeven. U kunt hiervoor op ieder moment contact opnemen met directeur Petra Veefkind via petraveefkind@cordeoscholen.nl of 0341-416812.

 

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor De Olijfboom? Wat leuk! We zien ernaar uit uw kind te leren kennen en hem of haar te helpen ontwikkelen en groeien in Gods liefde. Het aanmelden van uw kind verloopt via directeur Petra Veefkind, zij zal dit verder met u in orde maken. U kunt haar mailen of bellen via petraveefkind@cordeoscholen.nl of 0341-416812.

 

Ouderverklaring

De Bijbel ligt aan de basis van al het reilen en zeilen bij ons op basisschool De Olijfboom. Onze christelijke identiteit geven we samen vorm, als team én ouders. We vinden het dan ook belangrijk dat we met elkaar achter deze identiteit staan, zowel op school als in het verdere dagelijkse leven. Wij vragen ons personeel daarom een identiteitsverklaring te ondertekenen die past bij ons Bijbelgetrouwe onderwijs. U als ouders vragen we een ouderverklaring te ondertekenen waarin u aangeeft dat u bewust kiest voor christelijk onderwijs dat aansluit bij de opvoeding thuis. We geven u deze ouderverklaring bij de kennismaking mee om in te zien.